Yaşam

Life As It Knows 40.Bölüm Come Life As It Knows Son Bölüm One Piece izle

Show TV’nin rekortmeni ve sosyal medyanın son dönemde en çok konuşulan dizisi Gelsin Hayat Bilir dün akşam 40. bölümüyle ekrana geldi. Seyir zevkini her hafta artıran dizinin son bölümünde heyecan yine dorukta. Başrollerini Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Gelsin Hayat Bilbilim’in son bölümünü kaçıranlar veya izlemek isteyenler için; Come Life As It Know 40. bölüm izleme ekranı.

Come Life As It Know, bölüm 40

Show TV’nin en sevilen yapımları arasında yer alan Gelsin Hayat Biliyor Dün akşam 39. bölümüyle hayranlarını ekrana kilitledi. SHOW TV ekranlarında perşembe akşamları ekrana gelen ve her hafta büyük bir ilgiyle takip edilen dizide bu hafta heyecan oldukça yüksekti.

Hayat Bildiği Halde Son Bölümde Neler Oldu?

Come Life As It Know 40. bölümde; Polis her yerde Sadi’yi ararken, Sadi yeraltındaki bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmaya çalışır. Asuman, yeğeni Mert’in canını hiçe sayarak yaptığı hamlenin Sadis’i zor duruma sokacağını düşünür. Songül, savcı önünde istifa etse de Sadi’ye atılan iftiranın gerçek yüzünü göstermeye kararlıdır. Sadi ilse, Karabayır Lisesi’ne son kez veda etmek ister ama çok sevdiği sınıfı buna izin vermez.

Hayat Bildiği Gibi Gelsin 40. bölüm izle

HAYAT BİLSİN, SON BÖLÜMÜ İZLEYİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu