Yaşam

Metin Uca’nın vasiyeti: Küllerimi Boğaz’a serpmek…

Geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca hayatını kaybetti. Uca’nın son röportajında ​​açıkladığı vasiyeti sosyal medyada gündem oldu.

YouTube’da yayınlanan Haber Mazeret programına konuk olan Uca, “Yalnızlık korkunuz var mı?” diye sordu. sorusuna ise şu yanıtı verdi: “60 yaşındayım ve yalnızım. Bana bir şey olursa bir kadınla birlikte olmaktan yana değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi kendime yetmeye çalışıyorum. Ölümden korkmuyorum, güzel bir şekilde öleceğimi düşünüyorum.”

Vasiyeti hakkında konuşan Metin Uca, “Burası özgür bir ülke olsaydı yanarak ölmek isteyenlere saygı gösterilirdi. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Ben yanarak ölmek ve küllerimin serpilmesini istiyorum. Boğaz üzerinde. Maalesef öyle bir şansım yok. İkiyüzlü bir cenaze.” “Ben gerçekten yanarak ölmek istiyorum çünkü tören istemiyorum. Umarım ben ve arkadaşlarım bunu geride bıraktığım vasiyet çerçevesinde yaparız. Çünkü ben tören istemiyorum. İstemiyorum.” hatırlanmak için” dedi.

tatvanhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu