Yaşam

Kingfisher’ı canlı izleyin! Star TV Yalıçapkını 27. bölüm 7 Nisan’da canlı izle! Yalıçapkını son bölümde neler yaşandı? Star TV’yi canlı izle!

yalıçapkını ilk bölümü 23 Eylül 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in, senaristliğini Mehmet Barış Günger’in üstlendiği OGM Pictures imzalı drama ve romantik Türk televizyon dizisidir. Kingfisher’ı canlı izleyin! Star TV Yalıçapkını 27. bölüm 7 Nisan’da canlı izle! Yalıçapkını’nın son bölümünde neler yaşandı? Star TV’yi canlı izle!

CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

Yalıçapkını dizisini hem TV’de hem de Star TV’nin resmi sitesinden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit’i Pelin’de gören Seyran, konuta geri döner ama burnundan nefes almaktadır. Zerrin istediği gerilimi yaratmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Kazımlar, iftarda Korhanların konuğu olur. Masada Suna ve Saffet’in durumu tartışılırken Ferit, Saffet’le teknede bir kez daha görüşmek için Kazım’dan onay alır. İşin gidişatı hem Suna’yı hem de Abidin’i perişan ederken Abidin, Suna’ya bir teklifte bulunur. Zerrin’in yeni hamlesi Seyran’ı tedirgin edince kimse beklemediği halde önlemini alır.

KİRALAYICININ KONUSU NEDİR?

Sorumsuzluğuyla başta dedesi Halis Ağa olmak üzere ailesini en çok kızdıran Ferit, Gaziantepli uygun bir kızla evlenmeye karar verir. Ferit evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Doğru gelini bulmak Halis Ağa’nın büyük gelini İfakat’ın (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Korhan Ailesi’nin Gaziantep’teki gelinliği olmaya uygun görülen Suna’nın (Beril Pozam) talep töreninde yaşanacak sürpriz hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yalıçapkını Oyuncular

Afra Saraçoğlu

mert ramazan demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Santırcıoğlu

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Ersin Arıcı

Beril Pozam

Doğukan Polat

İrem Altuğ

Öznur Serçeler

Hülya Duyar

Diren Polatoğulları

Sezin Bozacı

Yiğit Tuncay

Buce Buse Kahraman

Cansu Fırıncı

Selen Özbayrak

Umut Gezer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu