Haber

İYİ Parti’den istifa eden İbrahim Özkan’ı önce takipten çıkaran Akşener, ardından engelledi

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak sağlanamadığı gerekçesiyle çok sayıda milletvekili ve üyenin istifa ettiği UYGUN Partisi’nde tartışmalar bitmiyor.

ÖNCE TAKİPTEN ÇIKTI SONRA ENGELLENDİ

İYİ Parti’den istifa eden eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kümelenme Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, X hesabında önce Başkan Meral Akşener tarafından takipten çıkarıldı, daha sonra ise engellendi.

İYİ Parti’den istifa eden eski İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan.

“SAYGISIZ OLDUM VE NE KÖTÜ BİR SÖZ SÖYLEDİM”

Akşener’in kendisini sosyal medyadan engellediğini fark eden Özkan, “Ben basit bir insanım. Ne saygısızlık ettim, ne de kötü söz söyledim. Akşener Hanım önce onu takipten çıkardı, sonra engelledi. Teşekkür ederim.” Özkan, Akşener’in kendisini engellediği ekran görüntüsünü de paylaştı.

SEÇİMDE İTTİFAK VURGUSU YAPIP İSTİFA ETTİ

Partisinin yerel seçimlerde CHP ile ittifak kuramamasını eleştiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, katıldığı bir televizyon programında şunları söyledi; “Genel Yönetim Kurulu’nun aldığı bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir? Yorumcular ayetleri tartışabilir. Genel Yönetim Kurulu, Başkan’a yetki verdi. Şu anda böyle bir yetki yok. Bana göre var. İstişare kanallarının kapatılması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar “Somut bir teklif yapılana kadar bu süreç devam edebilir. Başkan nazik bir insandır. Genel görüş işbirliğinden yanadır.” Söz konusu açıklamanın ardından DÜZGÜN Partisi lideri Akşener, Özkan’ın istifasını istedi.

haberyumurtalik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu