Ekonomi

Cosmedica, İtalyan futbol yıldızı Totti ile dünyaya açılıyor

İstanbul merkezli saç ekimi kliniği Cosmedica’nın kurucusu Dr. Levent Acar, dünyaya açılmak için dev bir anlaşmaya imza attı. Acar, İtalyan futbolcu Francesco Totti ile ortak oldu. Taraflar işbirliğini İstanbul’da düzenledikleri basın toplantısında duyurdu.

Saç ekimi kliniği Cosmedica dünyaya açılıyor. Kliniğin kurucusu Dr. Levent Acar, İtalyan futbol efsanesi Francesco Totti ile ortaklık anlaşması imzalayarak büyümeye ilk adımı attı. Taraflar, dev işbirliğini İstanbul’da düzenledikleri basın toplantısıyla duyurdu.

İtalya’da bir simge

Daha önce futbol dünyasının birçok ünlü yıldızıyla çalışmış olan Dr. Levent Acar, katılımında Francesco Totti ile olan dostluklarının rol oynadığını belirterek, “Almanya, İspanya ve İtalya’dan ünlü futbolculara saç ekimi yaptırdım. Yakın arkadaş olduk. Totti ile ortak bir arkadaşımız vasıtasıyla tanıştık.İtalya’da bir ikondur.Kariyeri Karakteri ve karakteri ile çok saygın bir isimdir.Sektörü detaylı anlattığımızda dikkatini çekti ve biz de Totti’yi almaya karar verdik. işbirliği kurmak. Bugün bu ortaklığı duyurmak için buradayız.”

“İlk yatırımım”

İlk defa farklı bir alana yatırım yapmaya karar verdiğini anlatan Francesco Totti, Cosmedica Clinic’i hizmet standardı açısından da çok beğendiğini belirterek, “Ortak bir arkadaşımız bizi tanıştırdı. Saç ekimi hızla büyüyen bir sektör. , bu yüzden bu alana yatırım yapmanın uygun olacağını düşündüm.”Bu benim ilk yatırımım. Yeni iş girişimim için heyecanlıyım. Ben de bu ekibin bir parçası olduğum için mutluyum. Geleceğimizin iyi olacağını düşünüyorum.”

“Sık sık geleceğim”

Levent Acar, “Danışmanlık bürolarımızdan bilgi alıyorlar ama biz saç ekimini İstanbul’da yapıyoruz. İstanbul zaten dünyadaki bu ekosistemin merkezi. Türkiye bu alanda rakipsiz.” Görüşmede Francesco Totti’ye de İstanbul’a yerleşmeyi düşünüp düşünmediği soruldu. Ünlü yıldız, “İstanbul’a yerleşmeyi düşünmüyorum ama yatırımımı takip etmek için sık sık gelmeyi planlıyorum” yanıtını verdi. – İSTANBUL

kas-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu