Teknoloji

Apple Tamamen USB-C’ye Geçmedi: Vision Pro’nun Yıldırım Kablosu Kullandığı Ortaya Çıktı

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı karma gerçeklik kulaklığı Vision Pro ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yeni teslim edilen başlık, Pil giriş konektörünün resimleri Paylaşıldı. Bu görsellerde Apple’ın artık iPhone’larda bile kullanmadığı Lightning kablosunu gösteriyor. yeni bir versiyonVision Pro’ya neler kattığını ortaya koyuyor.

Lightning kablosu, iPhone’ların yıllarca şarj edilmesini sağladı. Ancak Avrupa Birliği USB Type-C’ye geçişi zorunlu hale getirince Apple bu karara uymak zorunda kaldı. Ancak görünen o ki Apple Lightning kablosunu kullanıyor Tam olarak vazgeçmedi. . Vision Pro’da kullanılan kablo bunun en açık göstergesidir.

İşte Apple Vision Pro’nun özelleştirilmiş Lightning kablosu

Apple’ın iPhone’larda kullandığı Lightning kablosu 8 pinli bir yapıya sahipti. Vision Pro için tasarlanan kabloda 12 pin Görürüz. Bu, kablo girişinin genişlemesine yol açtı. Ancak özelleştirilmiş Lightning kablosundaki tek değişiklik bu değil. Apple, Vision Pro’yu hayata geçirecek pili ve kabloyu tedarik edecek. çentiklerle birleşiyor . Yukarıdaki görünümde bu çentikleri net bir şekilde görebiliyoruz.

Akıllı telefonların arka kapakları artık çıkarılmıyor ve kullanıcıların SIM kart takması gerekiyor. iğne gibi Bir eser kullanıyorlar. Apple, Vision Pro için de benzer bir yöntem tercih etti. Kullanıcı, iğneyi deliğe sokarak şarj kablosunu ve pili bağlayan çentikleri açar. Bu sayede kablo ve pil ayrılır. Bu arada, özelleştirilmiş Lightning kablosunun yanı sıra bir USB Type-C bağlantı noktası da mevcut. kullanılabilirbelirtelim.

Halihazırda kaç tane Apple Vision Pro biriminin satıldığını bilmek istiyorsanız:

Apple Vision Pro neler sunuyor?

salipazari-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu