Yaşam

Yargı 59. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Yargı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Kıyamet dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı Kıyamet dizisi farklı olayları ekrana sunmasıyla dikkat çekiyor. Savcı Pars’ın öldürülmesi sonucunda Ceylin ve Ilgaz’ın izleyeceği yol merak ediliyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Kıyamet son bölüm tek kesit tam izleme ekranı…

Son bölümde yargı; Sevdiklerinin başına gelen tehlikelere son vermek isteyen Ilgaz’ın aldığı karar, kendisini büyük bir iftirayla karşı karşıya bırakır.

Ailesinin hayatını kurtarırken bir yandan da mesleğini ve inandığı değerleri riske attı. Başsavcı Yardımcısı Turgut Ali, Ilgaz’ın belgesi kendisine gelince şaşkına döndü. Çünkü Ilgaz en güvenilir savcılardan biridir.

Kafa karıştıran nokta ise son derece çelişkili davranan savcı Özcan ile birlikte Ilgaz’ın dosyasına bakmak zorunda kalması. Ilgaz’ın suç işlediğine dair kanıtlar güçlenirken Ceylin, yanıldığını kanıtlamaya çalışır. Ancak kanıtlar Ceylin’e inanmalarını zorlaştırır.

Ilgaz’ı tutuksuz yargılatmaya çalışan Ceylin’e tüm aile yardıma hazırdır. Şüpheli, okun tamamı Eyüp’ü gösteriyor ve Metin ve Merdan onun kim olduğunu öğrenecek.

Bu sırada Yekta, Ceylin’e beklenmedik bir teklifte bulunacaktır. İşler herkes için karmaşık bir hal alırken, Ilgaz ve Ceylin tamamen Ceylin’in savunmasına güvenmek zorunda kalır.

Kıyamet Önceki Bölümde Neler Oldu?

Pars’ın ortadan kaybolmasının ve İgor’un tehdidinin ardındaki dehşet, Ilgaz’ın omuzlarına yüklenen en büyük yüktür. Kimse incinmeden ailesini ve arkadaşlarını inancında tutmak için hızlı hareket etmeli ve radikal bir karar vermelidir. Ancak tehdidi sonsuza dek yok etmek için, gerçek Igor’un maşası olan tetikçiyi bulması gerekir. Ceylin’in bu yolda en büyük destekçisi yine, içinde bulunduğu sıkışmışlığı ve çaresizliği çözmek için elinden geleni yapmaktadır.

Pars’la ilgili gerçek, Derya başta olmak üzere herkesi derinden yaralar ve mahveder. Olanları öğrenen Yekta, Ilgaz ve Ceylin ile girdiği savaşta yeni kartlar açmaya hazırlanırken bu atılım üzerine kurulan planlardan habersizdir. Turgut Ali ise Ilgaz’a yardım etmek, kendisini ve ailesini imanda tutmak için farklı tekniklere sahiptir. İgor’un tetikçisini bulmaya çalışırken çarptıkları duvarlar Ilgaz ve Ceylin’i umutsuzluğa düşürür. Ancak beklenmedik birinden gelen yardım teklifi Ilgaz’ı aşkı ve mesleği arasında riskli ve tehlikeli bir seçime sürükler. Üstelik bu seçim, Ilgaz ve Ceylin’in hayatlarında yeni bir meydan okumaya neden olacaktır.

Karar Bölüm 59 Tek Modül İzleme Ekranı

YETKİ SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu