Teknoloji

Xiaomi, Redmi Note 13 Serisini Türkiye’de tanıttı!

Küresel teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’de düzenlediği lansman etkinliğinde uzun zamandır beklenen Redmi Note 13 Serisini tanıttı. Kamera sistemi, tasarımı, ekranı ve işlemcisindeki önemli iyileştirmeler sayesinde Redmi Note 13 Serisi, orta sınıf ve amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonlar arasındaki boşluğu kapatmaya devam ediyor. Ayrıca olağanüstü dayanıklılık, kusursuz bir deneyim ve etkileyici görüntüleme özelliklerinin tamamını uygun fiyatlarla sunuyor.

KAMERA Redmi Note 13 İLE YENİLENDİ

Fotoğrafçılık alanındaki farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Redmi Note 13 Serisi, çok yönlü ve geliştirilmiş kamera sistemiyle öne çıkıyor. Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro modellerinin tamamı, benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntıyla fotoğraf çekiyor ve kullanıcılara amiral gemisi düzeyinde bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor.

Bunun için optik görüntü sabitleme (OIS) özelliğine sahip ultra yüksek çözünürlüklü 200 megapiksel kamera içerir. Ayrıca 2x/4x kayıpsız yakınlaştırma, uzaktan ayrıntılı yakın çekimler sunarak kalabalıktaki bireylere odaklanmanıza veya aksiyona yakınlaştırma yapmanıza olanak tanır.biliyor.

Gelişmiş kamera sistemleri, büyük bir 1/1,4″ sensör ve gelişmiş görüntü işleme ile desteklenerek karmaşık ve düşük ışık koşullarında bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Sensör, inanılmaz geniş f/1,65 diyafram açıklığı ve Tetra2 piksel (gelişmiş piksel birleştirme) kombinasyonu teknolojisi) Atomik Katman Biriktirme (ALD) özelliğine sahip 7P lens, aydınlatma koşullarında bile net ve parlak görüntüler sunarken parlamayı ve gölgelenmeyi azaltır.

Öte yandan, Redmi Note 13’ün temel modeli, inanılmaz manzaraları daha ayrıntılı olarak sunmak için 3x kayıpsız yakınlaştırmalı 108 MP ana kameraya sahiptir ve kullanıcıların fotoğraflarını özelleştirmeleri için kapsamlı film kamerası filtreleriyle birlikte gelir.

200 MP veya 108 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro kameraoluşan üçlü kamera kurulumu 16 MP özçekim kamerası Tüm bu cihazlar Xiaomi Imaging Engine tarafından desteklenmektedir. Genel olarak, tüm cihazlar yeni nesil fotoğrafçılık ve güçlü görüntü işleme özellikleri sunarak Redmi Note 13 Serisini her fırsatta ikonik manzaraları yakalamak için eksiksiz bir seçim haline getiriyor.

AMOLED EKRAN VE 120HZ’YE KADAR YENİLEME HIZI

Redmi Note 13 Serisi, birinci sınıf kullanıcı memnuniyeti için ultra ince çerçevelerle modaya uygun, şık bir tasarıma sahiptir. Ayrıca gelişmiş kullanıcı deneyimi ve sürükleyici görüntüleme için yüksek kaliteli bir ekran sunar.

1,5K AMOLED ekrana ve 1800 nit maksimum parlaklığa sahip Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5GKristal netliğinde görüntüler sunar. Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 muhteşem derecede net bir FHD+ AMOLED’dirEkran içerir.

Redmi Note 13 Serisi tüm cihazlarda 120Hz yenileme hızıBu sayede gecikme olmadan düzgün kaydırma sağlar ve tüm izleme deneyimleri daha akıcı, daha net ve daha keyifli hale gelir.

Uzun süreli izleme sırasında daha fazla konfor ve koruma için Redmi Note 13 Serisi, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikalarına sahiptir. Okuma modu gibi çeşitli göz koruma özelliklerini içerir ve diğer iyileştirmelerin yanı sıra seriye ilk kez eklenen kullanışlı bir ekran içi parmak izi sensörü1 de bulunmaktadır.

ÜSTÜN DAYANIKLILIK

Redmi Note 13 Serisi, mühendislik ve tasarımdaki iyileştirmelerle zorlu koşullarda daha fazla dayanıklılık ve dayanıklılık sunuyor. Serinin bir diğer ilki olan Corning® Gorilla® Glass Victus® özelliğine sahip ekranlar, Redmi Note 13 Pro+ 5G ve Redmi Note 13 Pro 5G’yi kazara düşme ve çizilmelere karşı koruyor.Cihazların ekranları, yağmurda bile doğru ve hassas dokunmatik girişler sağlayacak şekilde seri genelinde optimize edildi.

IP68 toz ve suya dayanıklılık sertifikasıyla modern bir yapıya sahip olan Redmi Note 13 Pro+ 5G, serinin yıldız modeli olarak konumunu sağlamlaştırırken, diğer tüm modeller de IP54 toz ve su sıçramasına dayanıklılık3 sunacak şekilde yükseltildi.

DAHA FAZLA PERFORMANS İÇİN YÜKSEK DÜZEY DONANIM

Yüksek performanslı Redmi Note 13 Serisi, kullanıcıların gün boyu cihazlarının keyfini çıkarmasını sağlayan uzun ömürlü pillerin yanı sıra mevcut en güçlü işlemcilerden bazılarına sahiptir. Daha fazla rahatlık sağlamak için tüm cihazların kutusunda bir şarj cihazı4 bulunur.

Mükemmel performans için ilk kez Redmi Note akıllı telefonlarda 4 nm üretim süreci kullanılmaya başlandı. Serinin lideri olan Redmi Note 13 Pro+ 5G, her zorlu günün üstesinden gelmek için devasa bir 5.000 mAh pil5 olan MediaTek Dimensity 7200-Ultra yonga setini barındırıyor. Segment lideri 120W HyperCharge ile Redmi Note yalnızca 19 dakikada %100 şarj olur6seviyeye ulaşır.

5.100 mAh5 ile serinin en büyük kapasitesine sahip pille donatılan Redmi Note 13 Pro 5G, Snapdragon® 7s Gen 2 Taşınabilir Platformu içerirken Redmi Note 13 Pro, 5.000 mAh pil5 ve MediaTek Helio G99-Ultra yonga setini içeriyor. Her iki cihaz da 67W turbo şarj özelliğine sahip ve 45 dakikada %100 şarja ulaşıyor. Temel model olan Redmi Note 13, uzun ömürlü 5.000mAh bataryası5 ve güçlü yonga setleriyle de etkileyici bir performans sunuyor.

Redmi Note 13 Serisi, dünya çapındaki akıllı telefon kullanıcılarının amiral gemisi özelliklerinden uygun fiyatlarla yararlanabilmesini sağlamak için ünlü Redmi Note serisini daha da ileri taşıyor.

Aynı lansman etkinliğinde Xiaomi, giyilebilir ürün yelpazesine üç yeni heyecan verici eklemeyi de tanıttı: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro ve Redmi Buds 5.

ÇOK TARAFLI REDMI WATCH 4

Yeni Redmi Watch 4, daha tatmin edici bir akıllı saat deneyimi için kare şeklinde ultra geniş 1,97 inç AMOLED ekrana sahip. Bu son sürüm aynı zamanda en büyük kare form faktörüne sahip Redmi akıllı saati olarak da öne çıkıyor ve bir bakışta daha kapsamlı bir izleme deneyimi sunuyor.

Redmi Watch 4’ün şık tasarımı, alüminyum alaşımlı orta çerçeveyle tamamlanıyor ve kullanımı kolay paslanmaz çelik OTS döner kurma koluna sahip ilk Redmi akıllı saat olarak öne çıkıyor. Daha fazla rahatlık için Redmi Watch 4, kayış değişimi için yepyeni bir hızlı çıkarma sistemiyle birlikte geliyor.

Redmi Watch 4, kalp atış hızı7 ve kandaki oksijen takibinde8 daha yüksek doğruluk için yumuşatılmış 4 kanallı bir PPG sensörü içerir. Kullanıcılara otomatik olarak tanınan altı aktivite dahil 150’den fazla spor modu seçeneği sunuyor. Gelişmiş özellikler arasında, kullanıcıların aramaları ellerini kaldırarak ve dokunarak yanıtlamalarına olanak tanıyan Bluetooth® araması9 yer alır. Gümüş Gri veya Obsidyen Siyah çerçeve ve uyumlu kayış seçenekleri ya da Pastel Mor, Koyu Camgöbeği veya Nane Yeşili kayış seçenekleri mevcuttur10.

REDMI BUDS 5 PRO İLE GELİŞMİŞ ANC VE GERÇEKÇİ SES

Redmi Buds 5 Pro, yerleşik etkileyici ses ve gerçekçi ses için yeni modlarla daha ilgi çekici bir dinleme deneyimi sunuyor. Kulaklıklar ayrıca kablosuz kulaklık iletişimi için önde gelen Bluetooth® codec’i olan LDAC11’i de destekler.

52dB’ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC)12 özelliğine sahip Redmi Buds 5 Pro, üç ANC modu, bir AI uyarlamalı mod ve üç ek şeffaflık modu seçeneği sunarak kullanıcıların farklı senaryolarda daha rahat dinleme deneyimleri için modlar arasında makul geçişler yapmasına yardımcı oluyor.

13 Kullanıcılar ayrıca ses deneyimlerini beş farklı EQ profiliyle kişiselleştirebiliyor. Redmi Buds 5 Pro, ergonomik kılıfıyla eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinleme ve 38 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor.14 Redmi Buds 5 Pro, Gece Yarısı Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Aurora Moru renk seçenekleriyle sunuluyor.

REDMI BUDS 5

Gelişmiş ses deneyimi sunmak için tasarlanan Redmi Buds 5, geniş bir arka plan gürültüsü aralığını kapsayan üç modla 46dB’ye kadar ANC özelliğine sahiptir. Ek olarak, üç şeffaflık modu15 kullanıcıların istedikleri şeyleri daha fazla, istemediklerini ise daha az duymalarına olanak tanır. Redmi Buds 5, şarj kutusuyla eşleştirildiğinde 10 saate kadar kesintisiz dinlemeyi ve 40 saate kadar kullanımı destekler. 14 Kulaklıkların üç farklı renk seçeneği vardır: Siyah, Beyaz veya Gök Mavisi. Kasa, mat dış yüzeyi ve büyüleyici ışık şeridi tasarımına sahip parlak iç kısmıyla dikkat çekiyor.

Redmi Buds 5 serisi, çeşitli akıllı telefon markalarıyla uyumlu olan Xiaomi Earbuds uygulamasının kullanımını destekliyor. Bu uygulama ile kişiselleştirilmiş gürültü engelleme, akıllı ortama uyarlanabilir gürültü engelleme, özelleştirilmiş EQ ayarı ve yerleşik etkileyici ses gibi genişletilmiş işlevler deneyimlenebiliyor.16

FİYAT VE KULLANILABİLİRLİK

Redmi Note 13 Pro 5G modeli Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi ve Aurora Moru renk seçenekleriyle geliyor 12GB + 512GB versiyonu 21.999 TL25 Ocak’tan itibaren tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Pro modeli Gece Siyahı, Lavanta Moru ve Orman Yeşili renk seçenekleriyle geliyor 8GB + 256GB versiyonu 16.499 TL, 12GB + 512GB versiyonu 18.499 TL25 Ocak’tan itibaren tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Pro+ 5G modeli Gece Yarısı Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Aurora Mor renk seçenekleriyle geliyor 12GB + 512GB versiyonu 24.999 TL10 Şubat itibarıyla önerilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Note 13 Gece Yarısı Siyahı, Nane Yeşili, Buz Mavisi ve Okyanus Mavisi renk seçenekleriyle geliyor 8GB + 256GB versiyonu 11.999 TL10 Şubat itibarıyla önerilen son kullanıcı fiyatıyla satışa sunulacak.

Redmi Watch 4, Gümüş Gri, Obsidyen Siyah ve uyumlu kayış seçenekleri 3.299TLÖnerilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibarıyla satışa sunulmuştur.

Redmi Buds 5 Pro, Gece Siyahı, Ayışığı Beyazı ve Mor renk seçenekleriyle geliyor 1.949TLÖnerilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibarıyla satışa sunulmuştur.

Redmi Buds 5 Siyah, Beyaz ve Gök Mavisi renk seçenekleriyle geliyor 1.099TLTavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla bugün itibarıyla satışa sunulmuştur.

KAYNAK: HABER7

silvan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu