Haber

SUYA DÜŞMESİN İÇİN İPLE BAĞLANAN ARAÇTA BABA ÖLDÜ, OĞUL AĞIR YARALANDI

Antalya’da Özgür Bayen’in (36) direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil köprünün korkuluklarına çarparak savruldu. Suya düşmemesi için asılı duran ve halatla bağlanan otomobilde 1 saatten fazla süren kurtarma operasyonunda Özgür Bayen ağır yaralanırken, araçta oturan babası Latif Bayen ise ağır yaralı olarak kurtarıldı. yolcu koltuğunda hayatını kaybetti.

Kaza, Antalya-Isparta Karayolu üzerinde saat 14.00 sıralarında Aksu ilçesinde meydana geldi. Özgür Bayen, 15 DL 160 plakalı otomobiliyle Antalya istikametinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle aracın hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil Boladan Deresi Köprüsü’nün korkuluklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön kısmı paramparça olan otomobil Boladan Deresi’ne savruldu. Askıya alınan otomobilde bulunan Özgür Bayen ve babası Latif Bayen yaralandı. Kazayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ilk etapta suya düşmek üzere olan aracı halat yardımıyla demirlere bağladı. Sağlık ekipleri araçta mahsur kalan yaralılara da ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada ağır yaralanan sürücü Bayen, yaşadığı ağrı nedeniyle uzun süre gözyaşı döktü.

İtfaiyenin vinç ekipmanıyla gelip aracı kaldırmasının ardından, yaralıları çıkarmak için zincir ve ekipmanlarla sabitlenen otomobilin üstü ve kapıları kesildi. 1 saati aşkın süren kurtarma çalışmasının ardından ağır yaralanan Özgür Bayen araçtan çıkarıldı. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan sürücü tedavi edilmek üzere özel bir hastaneye kaldırıldı.

Daha sonra araçtan indirilen baba Latif Bayen’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Latif Bayen’in çıkarılmasının ardından araç çözülerek asılı kaldığı yerden kaldırıldı. Bayen’in cenazesi, savcı ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Antalya Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

kirkagachaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu