Teknoloji

OnePlus Watch 2 Su Geçirmez mi?

OnePlus tarafından piyasaya sunulan OnePlus Watch 2 su geçiriyor mu? İşte yeni teknolojiden öne çıkanlar ve özellikler…

OnePlus akıllı saatleriyle piyasada yer alan iddialı markalardan birisi. OnePlus Watch 2 olarak adlandırılan yeni model, önemli yükseltmeler almış durumda. OnePlus Watch’a göre çok daha başarılı bulunan ve olumlu değerlendirmeler alan OnePlus Watch 2 için en önemli kriterlerden birisi de su geçirmezlik.

OnePlus Watch 2 Su Geçiriyor mu?

2024 yılı akıllı saat pazarında en iyi alternatiflerden birisi olan OnePlus Watch 2, suya dayanıklı. Ancak kullanıcıların bu konudaki en büyük yanılgılarından birisi su geçirmezlik. Zira bu cihaz, su geçiriyor.  OnePlus Watch 2 IP68 derecesine sahip. bu nedenle de 30 dakika boyunca 50 metreye kadar derinlikte OnePlus Watch 2 suya karşı dayanıklılık gösteriyor. Ancak bu sürelerin ya da derinliklerin aşılması halinde ise cihazlar su alarak bozulabilir.

OnePlus Watch 2 Su Geçirmez mi?

Suya Dayanıklılık Dereceleri Ne İfade Ediyor?

OnePlus Watch 2’nin suya dayanıklılığı konusunda önemli değerlerden birisi de 5ATM. Tanıtımlarında yer alan bu ifadeler, akıllı saatin hangi şartlarda ne kadar dayanıklı olduğunu gösterirken 5ATM’de suya karşı dayanıklılıkta önemli veriler sunuyor. 5ATM desteği sayesinde OnePlus Watch 2, tatlı sularda kullanılabiliyor. Yüzerken ya da duş alırken kullanılabilecek akıllı saat, tuzlu ya da farklı su türlerinde farklı tepkiler verebilir. 5ATM, sıcak ve tuzlu suda kullanımı kapsamıyor. Sıcak su, saatin eklem yerlerinde sorun yaratabileceğinden dolayı sıcak su 5ATM dışında değerlendiriliyor. Tuzlu su da metal bileşenler üzerinde aşındırıcı bir etkiye sahip.

Bu nedenle akıllı saatin kullanımında tatlı suların kullanılmasında bir sorun olmasa da kaplıca, sauna, su kayağı gibi etkinliklerde saatin kullanılması önerilmiyor.

haber-duragan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu