Haber

Kılıçdaroğlu’nun Kırşehir mitinginde vatandaşlar desteğini dile getirdi

HABER: EMRE SERCAN IKE – KAMERA: AZİZ METİN TURAN

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kırşehir mitingine katılan bir vatandaş, “Aslında bu bir miting değil. Cumhurbaşkanımızı Çankaya Köşkü’ne uğurluyoruz. Amacımız bu. 2018’in kutlama provası bu” dedi. önümüzdeki hafta “Temel tıpta kazandık. Tayyip gidiyor, dedem geliyor” dedi.

Millet İttifakı Başkan Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Kırşehir’de miting düzenledi. Mitinge katılan vatandaşlar şunları söyledi:

“Türkiye’den ümidini kesenler var ama biz bu kadar ümidini kesecek bir ülke değiliz. Bizim köklü bir tarihimiz var. Ne Mustafa Kemaller geldi bu ülkeyi onlar kurtardı. Gelecekte çok büyük yöneticilerimiz olacak. .Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için buradayız.Buraya geldik.Türkiye için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“SİPARİŞİ DEĞİŞTİR”

“Kılıçdaroğlu’nu destekliyorum. Kılıçdaroğlu’nu en çok gençler destekliyor. Gençlerin hayatı mahvoldu. Sistem değişsin.”

“BÜYÜK KEMALİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

“Öncelikle çok umutluyum, mutluyum. Çünkü 21 yıldır bir şeylere katlandık. Bir değişim olduğuna inanıyorum. Hele gençler için bu kadar olmalı. Kemal dedemizi destekliyoruz. İnşallah gelecek.”

“TAYİP GİDİYOR BABAM GELİYOR”

“Aslında bu bir miting değil. Çankaya Köşkü’ne liderimizi gönderiyoruz. Amacımız bu. Bu aynı zamanda önümüzdeki haftanın kutlama provası. Biz bu seçimi birinci tipte kazanırız. Tayyip gidiyor, dedem geliyor. .”

“7 bin 154 gün ikramiyem var, emekliliğime 17 yıl kaldı”

“7 bin 154 gün primim var. 1 ay ile EYT’yi kaçırdım. Benden bir yaş küçük arkadaşlarım 5 bin 500 primle emekli oldular. Emekliliğime 17 yıl 7 bin 154 gün primim var. Söz istiyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan.”

“LALE DÖNEMİ BİTTİ, THRARİSLER DÖNEMİ BİTECEK”

“Lale Devri bittiği gibi hırsızlar devri de kapanacaktır. Umudumuz Kılıçdaroğlu’dur.”

“20 YILLIK DİKTATÖR SONA ERECEK”

“Gençlerin umudu Kılıçdaroğlu’dur. 20 yıllık diktatörlük 13. Cumhurbaşkanımız sayesinde sona erecektir.”

yildizeli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu