Haber

Kayseri protokolü adli yıl açılışına katıldı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Adalet Sarayı’nda düzenlenen 2023-2024 İsimli Yıl Açılış Törenine, Önder Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, Aşkın Genç, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun katıldı. Konferans salonu. Taşan, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adli Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Dursun Büyükbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Kayseri Barosu Başkanı Ali Köse, üniversite rektörleri, hakimler, savcılar ve avukatlar. katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Büyükkılıç, yeni yılın avukatlar, hakimler, savcılar ve yargı çalışanları için güzel ve hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr., yeni yılın açılışında yargı mensuplarıyla sohbet etti. Memduh Büyükkılıç, “Kayseri Adliyesi’nde düzenlenen 2023-2024 Adli Yılı Açılış Programına Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ile birlikte katıldık. “Ülkemizin her köşesinde adaleti tesis etmek için çalışan tüm yargı teşkilatımızın yargı yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKKILIÇ’TAN BAŞSAVCI VE BARO BİRLİĞİNE ZİYARET

Ayrıca Önder Büyükkılıç, söz konusu yılın açılışı münasebetiyle AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Kayseri Barosu Başkanı Ali Köse’yi ziyaret etti. yeni yılda çalışmalarında kolaylıklar diledi. diledi.

haber-sariyahsi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu