Haber

İstanbul’da sevgilisinin kardeşini otomobiliyle ezdi

İstanbul’da 15 Ocak Pazar günü saat 03:00’te Küçükçekmece’de Bülent Ülgen (36) ablası ile Samet Ekinci’yi aynı araçta görünce kaportanın üzerine atlayarak onları durdurdu.

Ekinci, kaportada bulunan kardeşi Ülgen’i düşürmek için gaza bastı. Hızla ara sokağa giren Ekinci, park halindeki TIR’a çarptı.

Ekinci, çarpmanın etkisiyle yere düşen Ülgen’in üzerinden bu kez iki kez geçti. Samet Ekinci daha sonra hızla olay yerinden ayrıldı.

Yoğun bakıma alınan Ülgen’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Yakalanan Samet Ekinci tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Kardeşini kaçırdığını iddia ederek mahalleye geliyor”

Olayın yaşandığı mahallede esnaf olan Mehmet Gündoğdu, “İş yerime gidiyordum. O durumda karşılaştık. Yaralı, buraya ambulans çağırdık. Hastaneye haber verdik. Acilen müdahale ettiler. Parçalandı, 2-3 kez üzerinden geçti. araçta kız kardeşi oldu.Vatandaş kaportanın üzerine geliyor, ablasını kaçırdığını iddia ediyor.”dedi.

“170 kilometre hızla geliyor, üzerinden 2-3 kez geçiyor”

Adem Çoban ise “Yaralı kadının ağabeyidir. Aşağıdan 170 kilometre hızla geliyor, üzerinden 2-3 kez geçiyor. Şu anda yoğun bakımda. Tanıdığımız biri mahalle esnafıydı”dedim.

“Anlamsız”

Mutluhan Yıldırım “Bir ses duyduk. Patlama zannettik. Dışarı çıktık baktık. Ağlama sesleri geldi, kadın erkek sesleri geldi. Vurkaç oldu, ambulans çağırdık. Daha önce de kavga çıktı. Bu olay akıl almaz bir kaza değil, sanki bilerek yapılmış bir şey. İlk başta ezilen kişi zaten kaportaya biniyordu, park halindeki araca çarparken düştü. Acınası bir durum.”konuştu

guzelyurt-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu