Haber

CHP’li belediye ‘kovuldu’! İğrenç kokuya skandal önlem

Aydın’da son günlerde aşırı sıcakların gelmesiyle birlikte kanalizasyondan gelen kokular şehrin büyük bölümünü sardı.

Vatandaşların durumdan şikayetçi olmaya başlaması üzerine CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, kentin merkezi olan Efeler semtindeki rögar deliklerini kontrol etti. Ardından ASKİ ve Efeler Belediyesi ekipleri çok sayıda kanalizasyon bacasını çuval parçalarıyla kapattı.

Belediyenin bu ilkel çözümü görenleri hayrete düşürürken, sorun çözülmedi. Duruma isyan eden vatandaşlar CHP Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Bacaları çuvalla kapatmanın bir işe yaramadığını dile getiren vatandaşlar, “Artan sıcaklığın da etkisiyle kanalizasyonlardan kötü bir koku yayılıyor. Sokaklarda burnumuzu kapatarak yürüyebiliyoruz. Çözüm bu mu? Bu çağ dışı çözüm işe yaramadı. Belediye resmen başarısız oldu. çirkin görüntü.Belediye bu kanalizasyonları yaz kış düzenli temizlese bu koku olmazdı.. Yazın ortasında bu ağır kokuyu solumak zorunda değiliz”söz konusu.

Tepkinin artması üzerine Efeler Belediyesi tarafından böceklerin dışarı çıkmaması için bu kez de bacaların çuvallarla kapatıldığı ileri sürüldü. Ancak bu tez yansımaları yatıştırmayınca belediye çuvalları çıkarmaya başladı.

KAYNAK: SABAH

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu