Yaşam

Birbirine İşaret Eden Örümcek Adam Memesinin Kökeni 1960’lara Dayanıyor

Görüntünün herhangi bir bölümü, hatta rastgele bir görüntü ve hatta yalnızca bir karakter göğüs Malzemelerin mevcut olduğu günümüzde, bunların nereden geldiğini bile unutuyoruz. Ülkemizde de kahkahalara neden olan bu gelenek, bir tanesinin köklerine bakana kadar çok hızlı ilerliyor. kaybolduyerine bir başkasının geldiğini görüyoruz.

Ama o kadar çok mem var ki yıllar geçtikçe gündemde kalmayı başarıyorlar. birbirimize işaret ediyoruz Örümcek Adam meme’i Onlardan biri. Çoğumuz bu ünlü memede 3 Örümcek Adam olduğunu düşünüyoruz, ancak bu orijinalin bir modifikasyonu. “ Orijinali nasıldı?Düşünürseniz gelin birlikte bakalım ve meme kültürümüzü genişletelim(?).

Birçok kişi bunun orijinal olduğunu düşünüyor:

Ancak söz konusu memin kökeni 1967 yılındaki çizgi filmden geliyor.

Örümcek Adam isimli bu yapımın 19. bölümü ‘ Çift ‘ ismini taşıyor. Bu bölümde Charles Cameo Başkalarını taklit eden bir karakterle karşılaşıyoruz. Şimdi Örümcek AdamHiçbir şeyden haberi olmadığı halde şehirde Peter Parker gibi hatalar yapmakla kalmıyor, aynı zamanda Salvadori Picasso kılığına girerek stanttaki eşsiz eserleri kaçırıyor.

Peter Parker’ın Örümcek Adam’dan nefret eden işverenini hatırlıyor musunuz? Evet, J. Jonah Jameson tarafından hakkında konuşuyoruz. Hatta Charles, Jameson’u taklit eder ve onun yerine kendisinin özel bir heykelini alır. Jameson müze görevlisiyle birlikte heykele bakarken onu elinde tutmak istiyor. Örümcek Adam olay yerine gelir ve taklitçi olduğunu düşünerek Jameson’u yakalar ancak gerçek taklitçinin bir müze çalışanı olduğunu anlayınca kendini kapana kısılmış halde bulur.

Müze görevlisi heykeli alıp kaçtığında Jameson bunda Örümcek Adam’ın parmağı olduğunu düşünür.

Bunun üzerine polise giderek olanları anlatır ve Örümcek Adam Yakalanmasını istiyor. Bu amaçla tarihi değeri olan halıların farklı bir yere taşınacağı senaryosunu oluşturuyor. Halıların araca yükleneceği yerde bekleyen Jameson, Örümcek Adam’ı beklediği gibi görür. Ancak olay yerine gelen Örümcek Adam, kapıda bekleyen memura – Charles’ın ortağı – halıları araca yüklemesini söyler.

Tam polis harekete geçecekken olay yerine başka bir Örümcek Adam gelir ve ikonik sahnemiz böylece ortaya çıkar.

Polis şöyle dedi: Hangisini yakalayacağız? Jameson soruyu yanıtladı; “ Hangisi umurumda değil, ikisini de alın! ” o cevaplar. Bu arada Örümcek Adamlar da birbirlerini öldürüyor. sahte olaraksuçluyor.

Biraz ” Kim daha çok Örümcek Adam? Karşılaşmanın ardından Peter Parker, Charles Cameo’yu yakalar, ortağıyla birlikte onu polise teslim eder ve olay yerinden uzaklaşır. Bu bölümün ardından, 2010’ların başından beri Örümcek Adam meme’i bir kartopu gibi büyüyor ve gerçek oyuncuların bile dahil olduğu bir şeye dönüşüyor.

Günümüzde bu memeye çoğunlukla aynı gruba ait olmasına rağmen farklı olduğunu düşünenlerin iğnelenmesi için kullanılıyor. İşte birkaç örnek:

Kelime oyunları, kafiyeli telaffuzlar ve mantık hatalarıyla dolu bu bölümü izlerken gülmemek neredeyse imkansız. Bu bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

Örümcek Adam ile ilgili diğer içeriğimiz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu