Ekonomi

AK Parti, Refah Partisi’ni Cumhur İttifakı’na davet etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı Cumhur İttifakı’na davet etti.

Yıldırım ve Yavuz, Refah Partisi Genel Merkezi’nde Erbakan’ı ziyaret etti.

Basına kapalı yapılan toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili seçiminin yapılacağını hatırlattı.

Yıldırım, seçimlerin hayırlı olmasını diledi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) gerekli seçim takvimini paylaşacağını belirten Yıldırım, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Parti içi miting trafiğinin yoğunlaşmaya başladığını anlatan Yıldırım, Refah Partisi’ni tekrar ziyaretlerinde seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Çok verimli bir görüşme geçirdik

Binali Yıldırım, “Oldukça verimli ve faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah bu seçimlerde birlikte yürüyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı Fatih Erbakan ve arkadaşları bu konuda kendi değerlendirmelerini yapacaklar ve ardından kararlarını kamuoyu ile paylaşacaklar. Bize gösterdikleri sıcak ilgi ve ağırlamadan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.dedi.

“En kısa sürede cevap vereceğiz”

AK Parti heyetine ziyaret için teşekkür eden Fatih Erbakan, görüşmede seçimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Erbakan şu görüşleri dile getirdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını bize ilettiler ve önümüzdeki seçimlerde yani 14 Mayıs seçimlerinde Refah Partimizi Cumhur İttifakı içinde görmek istediklerini ifade ettiler.

Yetkili meclislerimizde bu teklifi, bu daveti değerlendirip istişare edeceğiz. Onlara mümkün olan en kısa sürede yanıt vereceğiz.

İnşallah ülkemiz ve milletimiz için güzel adımlar atmayı nasip eder, güzel sonuçlara vesile olur. Kendilerine nazik ziyaretleri, bu teklifleri ve davetleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu