Haber

Yılan Oynatıcı Endonezya’da yılan tarafından ısırıldıktan sonra öldü

Endonezya’da bir yılan oynatıcısı, köyde gösteri yaparken evcil kobrası tarafından ısırıldı.

20 yaşındaki Abdul Munir, Çarşamba öğleden sonra Endonezya’nın Orta Cava kentindeki evinin yakınındaki tozlu zeminde kızgın yılanla alay ediyordu.

Öfkeli yılan burnunu deldiğinde ve ölümcül zehrini kan dolaşımına enjekte ettiğinde kobranın kafasını öpmek üzereydi.

Abdul hemen yerel kliniğe götürüldü, ancak zehirler organlarını felç etti ve sağlık görevlileri onu hastaneye yetiştiremeden öldü.

Panunggalan Bölgesi Polis Şefi Komiser Yardımcısı Siswanto, “Olay 16:45 civarında meydana geldi. Daha sonra saat 19:20 civarında bildirildi. Kurbanın yılanın başını öperken burnundan ısırıldığı bildirildi.

“Baş dönmesi yaşadı ve yerel halk tarafından bir sağlık tesisine tahliye edilmeden önce düştü. Kurban, kliniğinde tedavi edilirken öldü.’

Abdul, Jatiharjo köyündeki Kusuma Wardani Kliniğinde ölü ilan edildi. Sadece 20 dakika sonra bir yılan ısırığına yenik düşmeden önce ailesi onu görmeye gelmişti. Cenazesi şimdi dini tören ve yakma için alındı.

Polis, Abdul ve birkaç arkadaşının Endonezya takımadalarının Grobogan İdari Bölgesindeki farklı köylerde ilkel yılan oynama gösterileri yaparak para kazanmak için bir araya geldiğini söyledi.

Yılan meraklıları yöre halkından bahşiş toplar ve mallarını onlara satarlardı. Ancak Pulokulon bölgesindeki ölülerle tehlikeli mücadelesi sona erdi.

Abdul’un arkadaşları polise tehlikeli hobilerine devam etmeyeceklerini bildirdi.

Polis şefi Siswanto şunları ekledi: “Kurban, kobra ısırıklarıyla daha iyi başa çıkabilecek büyük bir hastaneye nakledilme sürecindeydi ama öldü.

“Çok tehlikeli olduğu için herkesi bu tür faaliyetlere devam etmemesi konusunda uyardık.”

Kobralar dünyanın en ölümcül yılanlarından biridir. Tek bir ısırık sınır sistemine saldırarak felce, solunum yetmezliğine ve ölüme neden olur.

Bununla birlikte kobra, tehdidi ortadan kaldırmak için yalnızca bir uyarıya ihtiyacı olduğunu hissederse, zehir salmadan “kuru ısırık” da yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu