Yaşam

Taç Prenses 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Taçsız Prenses dizisi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler yaşandı? Yeni bir fragman var mı?

taçsız prenses yönetmenliğini MF İmal’in üstlendiği, ilk bölümü 10 Ocak 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Volkan Keskin’in üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in yazdığı Türk drama dizisi dizisidir. Taç Prenses 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Taçsız Prenses dizisinin yeni bölümünde neler olacak, son bölümde neler yaşandı? Taçsız Prenses’in yeni fragmanı yayınlandı mı?

TAÇLI PRENSES SAAT KAÇTA, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Taçsız Prenses dizisi her salı 20:00’de Fox Tv’de.

TAÇSIZ PRENSES 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Taçsız Prenses dizisinin 7.bölümünün ardından şu an 8.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölümün ardından fragmanın yayınlanması bekleniyor.

Dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirin ve Masal kararlıdır. Ancak ikisini de büyük bir tehditle korkutan Fuat, hemen harekete geçer. İkinci büyük hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvayan Masal, Evgin ve Yağmur’dan yardım isteyince Zehra, Hilal, Şahin… herkes aynı dev girdabın içine çekilir. Öte yandan istediğini elde edemeyen İştar, Evgin’den sonsuza dek kurtulmak için harekete geçer. Sonunda sırlar açığa çıkar ve Masal için karar anı hızla yaklaşırken, İştar’ın karanlık planlarına kulak misafiri olan ve tüm hesapları tersine çeviren masum Neşe olacaktır.

ÇAPRAZ PRENSES SORUNU NEDİR?

Dizide; Hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve elinden gelenin en iyisini yapabilen vahşi, gaddar bir kıza dönüşür. herhangi bir şey. Masal’ın ilk destek alacağı kişi öğretmeni Evgin’dir (İsmail Hacıoğlu) ve işler zamanla herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız kendi masalını ararken hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını birer birer tamamlayacak ve bu yolculukta Masal’a en yakın kişi de yanından hiç ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

TAÇSIZ PRENSES OYUNCULARI KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu – Evgin

Sümeyye Aydoğan – Yağmur

Tolga Tekin

Elif Kurtaran – Masal

seda akman

Mustafa Kırantepe – Şahin

Feride Çetin – Şirin

Merve Bulut

Merve Şen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu