Haber

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Cumhur İttifakı terörün sonunu getirdi

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: “Cumhur İttifakı olarak terörün sonunu artık getirdik”

“13 ay bu milletin aklıyla dalga mı geçtiniz”

“AK Parti ile hiçbir zaman müzakere olmadı”

BURSA – Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Bursa’da düzenlediği mitingle vatandaşlara seslenen İsmet Büyükataman, “Cumhur İttifakı olarak terörün sonunu getirdik. Yeni dönemde kimsenin endişesi, şüphesi olmasın.”

MHP Genel Sekreteri ve 28. Dönem Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, seçime sayılı günler kala esnaf ve vatandaş mitinglerine ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşlarla birlikte tarihi Abdal Fırını önünde kahvaltı yapan Büyükataman, Bursa’nın meşhur lezzetlerinden tahinli pide ile kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından İhsaniye Mahallesi’ndeki İhsaniye Merkez Camii’nde cuma namazını kılarken, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaret programı çerçevesinde Tahtalı ve Yaylacık Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükataman, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Vatandaşlardan tam destek sözü veren Büyükataman, programın devamı olarak Çalı Mahallesi’nde düzenlediği mitinge yoğun ilgi gösterdi. Mitingde vatandaşlara seslenen Büyükataman, “13 aydır toplanan ve Türkiye yönetimine tabi olduklarını belirten İP genel başkanının isminden bu yana büyük bir öfkeyle masadan ayrılması üzücü. Kılıçdaroğlu’nun da aşağılandığını ifade ederek, ‘Bu tablo.’ Bu tablonun millet iradesini yansıtması mümkün değil. Neden 13 ay bu milleti oyaladınız, 13 ay bu milletin aklıyla dalga mı geçtiniz? Bu sofranın millete verecek bir şeyi yoksa, sizi 13 ay ortada ne tutacak?” “Yani bunların hiçbiri kendi iradesiyle hareket eden tipler değil. Evet, iradelerini başkalarına ipotek ettiler, masanın altına sakladıkları Türkiye düşmanlarına iradelerini teslim ettiler” dedi.

“PKK terör örgütünün kökünü kazımaktan onur duyalım”

Bölücü terör örgütü PKK’nın sonunun geldiğini belirten Büyükataman, “Cumhur İttifakı olarak terörün sonunu getirdik. Yeni dönemde kimse üzülmesin, üzülmesin. Allah bu millete bir dönem daha nasip etsin. Yetkinin bir an önce Cumhur İttifakı’na devredilmesi. PKK terör örgütünün kökünü kazımak bizim için bir onur olmalıdır” dedi.

“AK Parti ile hiçbir zaman müzakere olmadı”

Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü paydasında kurulduğunu ifade eden Büyükataman, “Aziz milletimizin 15 Temmuz 2016 ihanet girişiminde meydanlarda sergilediği dik duruşla; Milli iradeye, demokrasiye ve istikbale sahip olmak için Türkiye sevdalısı AK Partili kardeşlerimizin yanındayız Türkiye’nin bölücü ve birlik paydasında öne çıkan tüm vatan evlatlarıyla ittifak kurduk. , bedel ödeyip o meydanlarda kan döküyor. Bu ittifakın adı Cumhur İttifakı’dır. Bu ittifakın arkasında hiçbir zaman pazarlık yapılmamıştır. Yeni dönemde Adalet ve Kalkınma Partisi “Bütün siyaset mühendisliği çabalarına rağmen bu necip millet” Cumhur İttifakı’na sahip çıkacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha birinci turda seçeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu