Haber

Gültan Kışanak’ın ablası öldü: Cenaze başvurusu

Kandıra Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak’ın kardeşi Zeynep Özer, Elazığ’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Partisinin bugün yaptığı kümelenme toplantısında konuşan Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, başsağlığı dileyerek haberi duyurdu. Zeynep Özer bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu.

İZİN BAŞVURUSU

Kışanak’ın ablası Zeynep Özer, Elazığ merkeze bağlı Sün köyünde toprağa verilecek.

Dicle Haberleri, Gültan Kışanak’ın avukatlarının ablasının cenazesine katılmak için izin başvurusunda bulunduğunu belirtti. Gültan Kışanak da ağabeyi Cumali Özer’i cezaevindeyken izinli olarak katıldığı babasının cenazesinin ardından kaybetti.

KOBÂNE KASASINDA MİKROFON KESİLDİ

Kobani davasının dünkü duruşmasına SEGBİS’le bağlanan Gültan Kışanak, ablasının rahatsızlığı nedeniyle mahkemeye bahane uydurmak istedi. Ancak mahkeme heyeti, ablasının hastalığına mazereti olup olmadığını belirtmediğini belirterek konuşmasını kesti. Heyet daha sonra SEGBİS bağlantısını kapatarak Kışanak’ın açıklama yapmasını engelledi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu