Haber

CHP’li belediyeden ‘Benim suyum yok’ isyanına kirli oyun! Vatandaş gece darp edildi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde 34 gündür evine su gelmediği için isyan eden ve 4 Ağustos’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait ASAT binasına elinde bidonlarla baskın düzenleyen kuaför Barış Tüm tepki gösterdi.

CHP BELEDİYESİ’NDEN İDDİA VANA KAPATILDI

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT, konuttaki vananın kapatıldığını iddia etti. Avukatı aracılığıyla ‘vana kapatıldı’ iftirasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağını söyleyen Barış Tüm, önceki akşam taş ve sopa yağmuruna tutuldu.

Başından ve bacağından yaralanan, gömleği kanlar içinde kalan Barış, yaşadıklarını anlattı.

“MAHMETTE IŞIKLAR YANDI, EVİN ELEKTRİĞİ SÖNDÜ, TAŞ BANDLA SALDIRIYA ULAŞTIM”

“Geçen gece saat 23:38’de evin elektriği kesildi. Dışarıya baktığımda mahallenin ışıkları yanıyordu. Şalteri kontrol etmek için dışarı çıktım. Şalterin kapalı olduğunu fark ettim. çalıştırmaya çalışırken karanlıkta taş sopalarla saldırıya uğradım. Başımdan, bacağımdan, dizimden ve ayağımdan yaralandım. Dakikalarca tekmelediler. “Yerde zayıfladığımda aniden kaçtılar. Zorlukla konuta geldim. İlk müdahaleyi eşim yaptı. Konuta ambulans ve jandarma geldi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden darp raporu aldım. Eşim Suna, oğlum ve benim emniyetimiz yok.”dedi.

“GÖRÜNTÜLER ELİMİZDE, YALANINI VANALAR KAPALI YAPTILAR”

Barış Tüm ve eşi Suna Tüm, belediye yetkililerinin ‘vana kapalı’ diyerek kendilerine iftira attığını belirtti. “2 yıldır burada oturuyoruz. Geçen sene su sorunumuz yoktu. Ancak bu sene sadece biz değil bütün mahalle mağdur oldu. Onlardan sadece su istedik. Bize bir şey kalmadı. Bize iftira attılar, vanaları kapalı yalan uydurdular” dedi.sözlerini kullandı.

“CANIMIZI, MALIMIZI TATTILAR”

Ölsek de bunun peşini bırakmayacağız diyen bütün, şunları kaydetti: “Bu da yetmezmiş gibi canımızı, malımızı denediler. Ölsek de bundan vazgeçmeyeceğiz. Evimin su saati çalışıyordu. ASAT bize 50 derecenin altında 34 saat cehennem hayatı verdi. gün.Hepsi manzaralı ve evraklı.Aynı gün isyan ettiğimde su geldi.Kamera görüntüleri var, görevliye neden bu kadar olduğunu sorduğumuzda ‘Daha önce su depomuz boştu, şimdi su depomuz boştu’ dedi. dolu. Ayrıca suyun geldiği gün biz evde yokken ASAT görevlisi gelip bahçedeki sebzeleri suladı. Evim 24 saat kayıt yapıyor. 21 ve 26 Temmuz’da elimizde” ASAT’tan gelen yetkililerin bakışları da var. Delillerle konuşuyoruz. Bu kişiler bizi trollükle suçladılar. Evimizin çalışmamasının sebebi ASAT görevlilerinin dediği gibi. ,su deposu pompası arızalı ve Antalya’dan yenisi gelmedi.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bile durumdan haberdardı.Nasıl ‘vana kapalı’ derler?ASAT görevlileri defalarca gelip kontrol ettiler. toplum içinde bizden özür dilemeli.”söz konusu.

Ailenin avukatı Mehmet Değirmenci, ‘Kasten’, ‘vana kapalı’ iftiralarıyla müvekkilimi toplum nezdinde itibarsızlaştıracak açıklamalarda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağız.”konuştu

KAYNAK: SABAH

haberbalya.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu