Haber

Ali Koç, Jorge Jesus’un derbi sonrası söylediklerini tek cümleyle geçersiz kıldı

galatasaray‘e 3-0 yenilerek şampiyonluk yarışında sakatlandı. FenerbahçeLider Ali Koç maçın ardından değerli açıklamalarda bulundu.

“RAHAT OLUN”

Jorge İsa “Yalnızca ben sorumluyum.” Sözlerine değinen Koç, “Teknik meseleleri hocaya sorun. Lider sevabıyla, günahıyla her şeyin sorumlusudur. Düşüş vardır. Her düşüşün de bir çıkış yolu vardır. Çok değerli 3 puan kaybettik. dünyanın sonu değil “İster 4-0 kazan ister 2-1 kazan 3 puan alırsın. Hayranlarımızdan özür dileriz. Rahat etsinler. Moralleri bozuldu, biz de öyle. Aynı takımla ve birebir teknik direktörle düz gideceğiz. Rahat ol.” dedi.

Ali Koç’un açıklamalarının devamı şöyle:

“BU UZUN BİR YOL”

“Futbolda bunlar var. Çok iyi başladık ama son 4 haftada düşüşe geçtik. 3 puandan fazla yok. Alışık değiliz bu skora. Toplayacak insanlar bunlar. Alamadık. Galatasaray’ı 6-0, 4-0 yenip şampiyon olduk.Alacak çok uzun bir yol var.Oynadığımız futbol alışık olduğumuz futbol değildi.Derbi mağlubiyeti olduğu için etkisi daha büyük oldu. .

“UPS AÇILABİLİR”

Sezonun bitmesine daha çok var. İnşallah şampiyon oluruz. Dönemlerde iniş çıkışlar olabilir. Böyle bir durumdayız. Bize uymuyor. Diğer kadrolar da böyle aşağı yukarı gidiyor. 3-4 hafta önce şampiyonluğun en büyük favorisi Fenerbahçe dedirten bu grubun ve bu hocanın aynı takım, aynı hoca olması umutlarımızı olumsuz etkiliyor. Eski günlerimize dönüp bire bir devam edeceğiz.

“YAZILAN OYUNCULARIN ÇOĞU İLE İLGİLENİYORUZ”

5 dönem nasıl transfer olduk biliyorsunuz. Yoğurdumuz var. Yazılan birçok oyuncuyla ilgileniyoruz. Şimdiye kadar hiç yapmadık, muhtemelen 1-2. Transfer haberi ile performansın düşmesi arasında bir paralellik olduğunu düşünmüyorum.

“FENERBAHÇE GERİ GELECEK”

4 puan fark nedir daha 19 hafta var. Burada Galatasaray’a karşı galibiyetler gördüm ama galibiyetler gelmedi. Göreceğiz. Köprünün altından çok sular akacak. Koçuma ve ekibime güveniyorum. Bir tedbirsizliğimiz vardı. Eski günlere dönmek bizim elimizde. 1-2 hafta sonra alışık olduğumuz, beğendiğimiz, övdüğümüz Fenerbahçe geri dönecek.

“TARAFTARLARIMIZ MÜKEMMEL BİR ORTAM YARATTI”

Türkiye’de derbilerde kötü oynadık gibi görünüyor. Avrupa maçlarında, derbi maçlarında çok iyi oynadık. Çok değerli bir 3 puan kaybettik ama bu dünyanın sonu değil. Taraftarlarımızdan kadromuza güvenmelerini istiyorum. Hayranlarımız süper bir atmosfer yarattı, onları evlerine memnun bir şekilde gönderemediğimiz için üzgünüz.”

hamamozuhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu