Haber

AK Parti İl Buluşmaları Yeniden Başlıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi ve yurt dışı programları devam ederken, AK Parti teşkilatları saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen “Kent Buluşmaları”na başlıyor. Avukat ve MKYK üyelerinin katılımıyla 81 il ve 922 ilçede esnaf ve kanaat önderleri bir araya gelecek; şehit ve gazi aileleri ziyaret edilecek.

VATANDAŞIN NABZI TUTULACAK

AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, yaz döneminde yoğun saha çalışması yürüten il ve ilçe teşkilatları tarafından “Vatandaşların nabzının tutulduğu, milletin sesinin duyulduğu” İl Toplantıları yapılacak. duyulmuş”.

21 YILLIK MACERA ANLATILACAK

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen çalışma kapsamında, 81 il ve 922 ilçe teşkilatında bakanlar, MKYK üyelerinin katılımıyla düzenlenecek programlarda AK Parti’nin 21 yılda yaptığı çalışma ve hizmetler anlatılacak. ve milletvekilleri ile yurdun dört bir yanından gelen talep ve beklentiler dinlenecek.

TİCARET VE KANUNA ÖNCÜLERLE BULUŞACAĞIZ

AK Parti siyasetini anlatacak çalışmalar çerçevesinde esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantılar yapılacak. Engelli ve yaşlılar ile gazi ve şehit ailelerinin de ziyaret edileceği programlarda, Cumhuriyetin 100. Yıldönümü vurgulanacak.

PARTİ KATILIMCILARINA ROZET TAKILACAK

İl başkanlıkları tarafından yapılacak teşkilatlanma toplantılarında, AK Parti’ye başka partilerden katılanlar için rozet takma töreni yapılacak. Önceki dönemlerde görev yapan il başkanları, ilçe başkanları ve milletvekilleri ile bir toplantı yapılacak ve siyasi tecrübeleri kapsamında istişarelerde bulunulacak.

BAKANLAR DA BÖLGEYE GELİYOR

Bu kapsamda Artvin’de Enerji ve Konvansiyonel Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla bir program düzenlenecek. Yarın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Kastamonu’da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kocaeli’de, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Manisa’da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Zengin Tunceli’de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zonguldak’taki programlara katılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu